Τα Νέα μας

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ VITEX ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Μπράσοβ, Ρουμανία

Στις εγκαταστάσεις της Temad – επίσημου συνεργάτη της Vitex στην Ρουμανία, πραγματοποιήθηκε στις 6 & 7 Απριλίου Τεχνικό Σεμινάριο στο προσωπικό της εταιρείας. Στο Τεχνικό Σεμινάριο οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της Vitex είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες σχετικά με όλα τα νέα & καινοτόμα προϊόντα όπως τα: Vitex Care, Vitex with Vairo, αλλά και για τα ολοκληρωμένα συστήματα δόμησης που η εταιρεία προτείνει για τον κατασκευαστικό κλάδο. Πιο αναλυτικά, η θεματολογία του Τεχνικού Σεμιναρίου αφορούσε και θεωρητική εκπαίδευση αλλά και live εφαρμογή των προϊόντων για να αναδειχτούν η ευκολία εφαρμογής των προϊόντων Vitex  σε συνδυασμό με το άριστο και ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια του Τεχνικού Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν χρήσιμες τεχνικές γνώσεις αναφορικά με τα προϊόντα και την εφαρμογή τους, να λύσουν τυχόν απορίες τους.

Την Vitex εκπροσώπησε ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών αλλά και μελών του Τμήματος Εξαγωγών της εταιρείας στα πλαίσια της συνεχούς υποστήριξης του δικτύου πωλήσεων του εξωτερικού της εταιρείας.

Related Posts