Τα Νέα μας, Colour Blog

Τα MUST χρώματα της νέας Χρονιάς

Η ανανέωση των χρωμάτων των τοίχων μπορεί να δώσει μια φρέσκια αίσθηση και νέα ενέργεια στο σπίτι σας για τη νέα χρονιά ενώ τα οφέλη που μπορεί να έχει το σωστό χρώμα στο συναίσθημα μας, την παραγωγικότητα και την ικανότητά μας να συνδεόμαστε μεταξύ μας είναι πάρα πολλά. 

Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε τα χρώματα στο σπίτι σας, παρακάτω σας προτείνουμε τα must χρώματα της νέας χρονιάς που σύμφωνα με το ύφος του χώρου, μπορούν να δώσουν έναν τόνο ανανέωσης και φρεσκάδας σε όλο το σπίτι.

Λευκό

Το λευκό έχει τη δική του ζωή, Επιλεγμένο με σύνεση, είναι ζεστό, καταπραϋντικό και ναι, θεωρείται φιλόξενο. Η σωστή απόχρωση του λευκού μπορεί να προσφέρει τον τέλειο καμβά για πιο εκφραστικά στοιχεία, όπως έργα τέχνης και ταπετσαρίες. Το μυστικό για να κάνετε μια λευκή κρεβατοκάμαρα – ή ακόμη και οποιοδήποτε δωμάτιο – να είναι φιλόξενο είναι να βρείτε έναν πίνακα λευκό με γκρι και κίτρινους τόνους.

Στη Vitex θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από επιλογές σε αποχρώσεις του λευκού!

0083 Pink Coral

Οι αποχρώσεις του ροζ, όπως το 0083 Pink Coral, προσφέρουν μια αίσθηση ηρεμίας και ζωντάνιας. Τολμηρό και ελκυστικό, μπορεί να φαίνεται σαν μια παρακινδυνευμένη επιλογή στην αρχή, αλλά στην πράξη, λειτουργεί για να ενεργοποιήσει και να ζωντανέψει τους χώρους.

0619 Honky Tonk Blue

Η επιλογή σκούρων αποχρώσεων για τους τοίχους του σπιτιού, όπως το 0619 Honky Tonk Blue, μπορεί να δημιουργήσει έναν χώρο γεμάτο γαλήνη και στυλ. Οι έρευνες υποδεικνύουν ότι τα σκούρα μπλε μπορούν να επηρεάσουν θετικά τα συναισθήματα, προσφέροντας αίσθηση αυτοπεποίθησης και ηρεμίας.

Συνδυάστε το 0619 Honky Tonk Blue με φωτεινές αντιθέσεις, όπως λευκά έπιπλα ή ασπρόμαυρα διακοσμητικά στοιχεία, προκειμένου να δώσετε ζωντάνια στον χώρο. Επιπλέον, η χρήση φυσικού φωτισμού και ζεστών φωτιστικών μπορεί να ενισχύσει την ατμόσφαιρα ηρεμίας.

0462 Resting Place

Υπάρχουν πολλά χρώματα που συνδυάζονται με το  0462 Resting Place, γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλής απόχρωση. Αλλά έχει επίσης μια καταπραϋντική φύση και αυτή η απαλή απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή για τη δημιουργία ενός κλίματος που καλωσορίζει και ηρεμεί εξίσου τις αισθήσεις.

1046 Ballet Cream

Το πορτοκαλί είναι ένα θερμό και ενεργητικό χρώμα που μπορεί να δημιουργήσει ένα ζωντανό και φωτεινό περιβάλλον. Η επιλογή αυτού του χρώματος για τους τοίχους μπορεί να είναι ενθαρρυντική και δημιουργική, αλλά απαιτεί προσοχή για να επιτευχθεί η ισορροπία και να αποφευχθεί η υπερβολή. Το 1046 Ballet Cream είναι ένα έντονο, θερμό χρώμα που μπορεί να προσθέσει ζωντάνια, ενέργεια και θετικότητα στο χώρο.

Μην ξεχνάτε ότι είναι καλό πάντα να δοκιμάζετε δείγματα χρωμάτων στον τοίχο πριν αποφασίσετε οριστικά, καθώς ο φωτισμός και οι υπόλοιπες διακοσμητικές επιλογές μπορεί να επηρεάσουν την αντίληψη του χρώματος.

Το σημαντικότερο είναι να επιλέξετε χρώματα που αντικατοπτρίζουν την προσωπική σας αισθητική και να δημιουργήσετε έναν χώρο που νιώθετε άνετα και ικανοποιημένοι μέσα σε αυτόν.

Related Posts