Και από μακριά αγαπημένοι!

Η υπηρεσία e-Business από την Vitex, αποκλειστικά για τα καταστήματα πώλησης χρωμάτων, σχεδιάστηκε για να είμαστε ακόμη περισσότερο κοντά σας! Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δείτε την οικονομική σας καρτέλα, να κατεβάσετε τεχνικά φυλλάδια και έντυπα προϊόντων, να βρείτε συγκεντρωμένα τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των προσωπικών σας συμβούλων και πολλά άλλα.
Όλα είναι ένα click μακριά σας!

Για πληροφορίες σχετικά με την  ενεργοποίηση της Υπηρεσίας καθώς και για θέματα σχετικά με την είσοδο και την χρήση της, μπορείτε να μας καλέσετε:

Τ: 210.5589533 / 6947.513151

Eγγραφή στην e-Business υπηρεσία

Η εγγραφή στην υπηρεσία είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση να έχει ολοκληρωθεί η ακόλουθη διαδικασία: Κατεβάστε την Αιτηση Εγγραφής, συμπληρώστε όλα τα πεδία, υπογράψτε την και παραδώστε την στον πωλητή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να του την στείλετε ηλεκτρονικά.

Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση όλων των πεδίων που αναφέρονται στην ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, ενημερώνεστε με email (που αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στην αίτηση εγγραφής).

Τώρα είστε έτοιμοι για να συνδεθείτε στην e-Business υπηρεσία!

Σύνδεση στην e-Business υπηρεσία

Βήμα 1
Επισκεφθείτε τη σελίδα vitex.gr και επιλέξτε να συνδεθείτε στην υπηρεσία e-Business πατώντας το tab που βρίσκεται επάνω δεξιά στην header της
ιστοσελίδας.

Βήμα 2
Αυτόματα μεταφέρεστε στην σελίδα εισόδου για την υπηρεσία.

Βήμα 3
Συμπληρώνετε το Όνομα Χρήστη (email) και τον Κωδικό (password) και επιλέγετε ΣΥΝΔΕΣΗ.

Σημείωση: Κατά την πρώτη σύνδεση στην υπηρεσία συμπληρώνετε στο πεδίο Κωδικός (password) το ΑΦΜ της επιχείρησης σας. Μετά την ταυτοποίησή σας, με κωδικό που θα λάβετε με SMS στο νούμερο κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει στην αίτηση εγγραφής στην υπηρεσία, σας ζητείτε η αλλαγή του προσωρινού κωδικού πρόσβασης (password).