Οι εργαζόμενοι στην Vitex είναι όλοι μέλη μίας μεγάλης Οικογένειας. Αποτελούν το πιο σημαντικό κεφάλαιο και πετυχαίνουμε όλοι μαζί τους στόχους.

Στην Vitex εφαρμόζουμε όλες τις καλές διεθνείς πρακτικές που αφορούν τους εργαζόμενους έχοντας πάντα σαν κύριους άξονες την δικαιοσύνη, την ισότητα και τον σεβασμό.

Πιστεύουμε στη σημασία της εκπαίδευσης και ανάπτυξης των εργαζομένων, ενώ φροντίζουμε να πραγματοποιείται αξιολόγηση όλου του προσωπικού σε ετήσια βάση. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης κάθε νέου εργαζόμενου είναι αναλυτικό και έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε θέσης καθώς και τους ευρύτερους σκοπούς και στόχους της επιχείρησης.

Το 2022 και 2021 η Vitex αναδείχθηκε Best Workplace ως μία από τις 10 επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των βραβείων του φορέα Great Place to Work.

Στείλτε μας τα στοιχεία σας

Αναζητούμε στελέχη που διαθέτουν ευελιξία, πρωτοβουλία και δημιουργική σκέψη με προσανατολισμό στον πελάτη και το αποτέλεσμα. Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρεία μας μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα:

hr@vitex.gr
210.5589.400
Ήμερος Τόπος, Ασπρόπυργος, Τ.Κ. 19300
(υπόψη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού)
Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Αποστολή αρχείου

    Δείτε εδώ περισσότερα για την πολιτική απορρήτου