Τα Νέα μας

Τραπεζα Χρώματος: Αναβαθμίζει και προστατεύει αποτελεσματικά αλλα 4 νοσοκομεία της χώρας μας!

χρώματα τοίχου
Οι Χρωμοδοσίες της Τράπεζας Χρώματος συνεχίζονται!
Το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ Κύμης «Γεώργιος Παπανικολάου» και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» παρέλαβαν τα χρώματα Vitex with Vairo και είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την ανανέωση και την αναβάθμιση των χώρων τους. Πιο συγκεκριμένα:
Οι χρωμοδότες ΟΥΤΑΣ Κ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ι ΓΕΩΡΓΙΟΣ παρέδωσαν τα χρώματα που συγκεντρώθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας.
χρώματα τοίχου
Οι χρωμοδότες ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΑΒΕΕ παρέδωσαν τα χρώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών.
χρώματα τοίχου
Οι χρωμoδότες ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ – ECO ΔΟΜΗ, ΛΙΑΠΗ ΑΘΗΝΑ Κ ΜΑΡΙΑ ΟΕ και ΥΙΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑΓΗ Κ ΣΙΑ ΟΕ παρέδωσαν τα χρώματα στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ Κύμης «Γεώργιος Παπανικολάου».
χρώματα τοίχου
Και οι χρωμοδότες ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ και ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Π.ΝΙΚΟΛΑΟΣ παρέδωσαν τα χρώματα στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».
χρώματα τοίχου

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χρωμοδότες -όχι μόνο για την συμμετοχή τους- αλλά και  για αυτήν την παρουσία τους στις παραπάνω Χρωμοδοσίες, καθώς και το διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων.

Related Posts