Τα Νέα μας

Τραπεζα Χρώματος: Χρωμοδοσίες σε 4 νοσοκομεία της επαρχίας!

χρώματα τοίχου
Η δράση της Τράπεζας Χρώματος συνεχίζεται με 4 νέες Χρωμοδοσίες σε περιφερειακά νοσοκομεία της επαρχίας. Με 4 ακόμα νοσοκομεία που είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την αναβάθμιση των χώρων τους, με το πρωτοποριακό χρώμα Vitex with Vairo. Ευχαριστούμε πολύ:
Τους χρωμοδότες ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., ΠΕΤΣΑ Σ. &  ΣΙΑ ΕΕ και ΜΠΑΡΔΩΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που παρέδωσαν τα χρώματα που συγκεντρώθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας (Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Θήβας).
χρώματα τοίχου
Τους χρωμοδότες ΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΚΟΣ ΣΠ.ΔΗΜ.-ΚΟΥΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Ι.ΦΩΤΕΙΝΗ, ΒΑΡΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ &  ΣΙΑ ΟΕ, ΔΑΡΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ και ΤΣΑΜΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ που παρέδωσαν τα χρώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς.
χρώματα τοίχου
Τους χρωμoδότες ΒΕΡΥΚΙΟΣ Κ. – ΜΠΑΛΤΣΑΣ Α. ΟΕ, ΤΖΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞ. & ΠΑΝ. & ΣΙΑ ΟΕ, ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝ. και ΚΑΛΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΘΩΜΑΣ ΟΕ που παρέδωσαν τα χρώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.
χρώματα τοίχου
Τους χρωμοδότες ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΙ ΑΘ.ΑΦΟΙ ΟΕ, ΒΙΝΙΕΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ Α. και Β.ΟΕ, ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΟΕ, ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΚΥΡ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ και ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ που παρέδωσαν τα χρώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.
χρώματα τοίχου

Αλλά και όλους τους διοικητές και το προσωπικό των νοσοκομείων.

Related Posts