Τα Νέα μας

Τραπεζα Χρώματος: 4 νέες χρωμοδοσίες σε νοσοκομεία της Κεντρικής Ελλάδας

χρώματα τοίχου
Οι χρωμοδοσίες της Τράπεζας Χρώματος συνεχίζονται και ακόμα 4 νοσοκομεία της Κεντρικής Ελλάδας, μόλις παρέλαβαν την ποσότητα χρώματος Vitex With Vairo που συγκεντρώθηκε και ετοιμάζονται να αναβαθμίσουν τους χώρους τους. Πιο συγκεκριμένα:
Οι χρωμοδότες ΣΦΗΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΦΛΕΓΓΑΣ ΠΟΛ.-ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝ.ΟΕ και ΤΣΙΑΠΟΥΛΑΣ ΔΗΜ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ παρέδωσαν τα χρώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.
χρώματα τοίχου
Οι χρωμoδότες ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΧ/ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ Θ.-ΨΥΡΡΑΣ Ν.ΟΕ, ΡΗΓΑΣ Ν.ΘΕΟΦΑΝΗΣ – DECORAMA και ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘ.ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ παρέδωσαν τα χρώματα στο Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο Νοσοκομείο Λάρισας.
χρώματα τοίχου
Οι χρωμοδότες ΝΤΑΒΑΣ ΟΕ, ΠΑΠΑΡΙΣΟΥΛΗΣ Β.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΣΑΜΠΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και το κατάστημα PRAKTIKER Λάρισας και ο Υπεύθυνος του τμήματος χρωμάτων , ΞΑΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ παρέδωσαν τα χρώματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
χρώματα τοίχου
Και οι χρωμοδότες ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Ι.ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΜΠΑΝΤΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ ΣΠ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΒΡΑΚΑ Γ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΜΟΚΚΑΣ ΝΙΚ.ΒΛΑΣΙΟΣ παρέδωσαν τα χρώματα στα Επείγοντα Περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο».
χρώματα τοίχου
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χρωμοδότες αλλά και τους διοικητές και το προσωπικό των νοσοκομείων.

Related Posts