Τα Νέα μας

Τραπεζα Χρώματος: 4 νέες χρωμοδοσίες σε νοσοκομεία της Κεντρικής Ελλάδας

Οι χρωμοδοσίες της Τράπεζας Χρώματος συνεχίζονται και ακόμα 4 νοσοκομεία της Κεντρικής Ελλάδας, μόλις παρέλαβαν την ποσότητα χρώματος Vitex With Vairo που συγκεντρώθηκε και ετοιμάζονται να αναβαθμίσουν τους χώρους τους. Πιο συγκεκριμένα:
Οι χρωμοδότες ΣΦΗΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΦΛΕΓΓΑΣ ΠΟΛ.-ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝ.ΟΕ και ΤΣΙΑΠΟΥΛΑΣ ΔΗΜ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ παρέδωσαν τα χρώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Οι χρωμoδότες ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΧ/ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ Θ.-ΨΥΡΡΑΣ Ν.ΟΕ, ΡΗΓΑΣ Ν.ΘΕΟΦΑΝΗΣ – DECORAMA και ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘ.ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ παρέδωσαν τα χρώματα στο Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο Νοσοκομείο Λάρισας.
Οι χρωμοδότες ΝΤΑΒΑΣ ΟΕ, ΠΑΠΑΡΙΣΟΥΛΗΣ Β.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΣΑΜΠΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και το κατάστημα PRAKTIKER Λάρισας και ο Υπεύθυνος του τμήματος χρωμάτων , ΞΑΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ παρέδωσαν τα χρώματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Και οι χρωμοδότες ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Ι.ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΜΠΑΝΤΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ ΣΠ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΒΡΑΚΑ Γ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΜΟΚΚΑΣ ΝΙΚ.ΒΛΑΣΙΟΣ παρέδωσαν τα χρώματα στα Επείγοντα Περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο».
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χρωμοδότες αλλά και τους διοικητές και το προσωπικό των νοσοκομείων.
Back to list

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *