Τα Νέα μας

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας με θέμα την ενημέρωση για την ολοκλήρωση της πρώτης ενέργειας της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ μιας πρωτοβουλίας της Vitex A.E.

χρώματα τοίχου

Την Δευτέρα 24.10.22 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα με τον CEO της Vitex A.E. Αρμόδιο Γιαννίδη, με θέμα τον απολογισμό της πρώτης ενέργειας της ΤΡΑΠΕΖΑΣ  ΧΡΩΜΑΤΟΣ που συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 8.000 λίτρα του αντιικού και αντιβακτηριακού Χρώματος Vitex with VAIRO. Τα χρώματα διατέθηκαν για την αναβάθμιση και την προστασία περισσότερων από 80 Δημόσιων Νοσοκομείων σε όλη την Επικράτεια. Οι Υπουργοί ενημερώθηκαν ότι στην ενέργεια συμμετείχαν περισσότερα από 400 χρωματοπωλεία-συνεργάτες τις Vitex που προσέφεραν από 10 λίτρα χρώματος ο καθένας με την Vitex να διπλασιάζει την συνολική προσφερόμενη ποσότητα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις αυξημένες ανάγκες των υγειονομικών δομών που χρήζουν ειδικής προστασίας μέσω καινοτόμων τεχνολογιών που δίνουν λύσεις σε θέματα αντιμικροβιακής προστασίας. Υπογραμμίστηκε επίσης η πολύ καλή συνεργασία με τις διοικητικές υπηρεσίες των Δημόσιων Νοσοκομείων στο συντονισμό των παραδόσεων. Η διάθεση της προσφερόμενης ποσότητας χρωμάτων, που πραγματοποιήθηκε καθ΄ υπόδειξη του Υπουργείου Υγείας, ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάιο και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Νοεμβρίου.

 Στη συνάντηση συμμετείχαν από την Vitex A.E o Εμπορικός Διευθυντής Βασίλης Βλαχογιάννης, η Διευθύντρια Marketing Μαρία Ξυλούρη και η Νομική Σύμβουλος της Vitex A.E. Μαντλέν Μαρτέν.

Related Posts