Τα Νέα μας, Δελτία Τύπου

NEO ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ VITEX ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, η Vitex συνδιοργάνωσε στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE HOTEL στην Καλαμάτα, με το χρωματοπωλείο «Δημοσθένης Μπουσούνης»,  Τεχνικό Σεμινάριο για τους επαγγελματίες της δόμησης. Πιο συγκεκριμένα, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της Vitex είχαν την ευκαιρία να:

  • Αναφερθουν σε  όλα τα νέα και καινοτόμα προϊόντα και συστήματα βαφής που η εταιρεία προτείνει για τον κατασκευαστικό κλάδο.
  • Κάνουν ζωντανές παρουσιάσεις των σταδιών εφαρμογής των προϊοντων Vitex,  ενημερώνοντας παραλληλα σχετικα με τις  βέλτιστες τεχνικές  εφαρμογής τους.
  • Αναφέρθουν  στα σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το Πιστοποιημένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης VitexTherm, ενώ παράλληλα να παρουσιάσουν  όλα τα στάδια εφαρμογής του.
  • Ενημερώσουν τον τεχνικό κόσμο για  τα 3 νέα προϊόντα του Πιστοποιημένου Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης Vitextherm (GNK 10G EASY, GNK 20W EASY και GRANIKOT LINEA)

Ευχαριστούμε του συνεργάτες μας για την εξαιρετική φιλοξενία και την υποστήριξη καθώς και τους επαγγελματίες της περιοχής για τη συμμετοχή τους!