Η Vitex επίσημος Χορηγός Υλικών του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής Ε.Ι.Α. - Vitex.gr

Η Vitex επίσημος Χορηγός Υλικών του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής Ε.Ι.Α.

Η Vitex επίσημος Χορηγός Υλικών του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής Ε.Ι.Α.

Στη Vitex, τη μεγαλύτερη ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, στηρίζουμε ενεργά το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής και τις προσπάθειες ανάδειξης των Ελλήνων Αρχιτεκτόνων συνολικά.

 

Σκοπός του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής είναι η ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής στη χώρα μας, με τη δραστηριοποίηση του σε όλους τους τομείς που μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού και να προωθήσουν την αρχιτεκτονική δημιουργία στην Ελλάδα.

 

Με εξειδικευμένη ομάδα Τεχνικών Συμβούλων Vitex και ολοκληρωμένο σύστημα βενταλιών & χρωματολογίων υποστηρίζουμε τους Έλληνες Αρχιτέκτονες & Εταιρείες Μελετών.

 

Η VITEX με ποιοτικά προϊόντα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Αρχιτεκτονικών χρωμάτων, Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης (Vitextherm) & Υγρομόνωσης (Hermes).  

 

Στηρίζουμε τις δραστηριότητες του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής Ε.Ι.Α ως Επίσημος Χορηγός Υλικών.

 

Σε συνεργασία με Διεθνείς Οργανισμούς όπως ο NCS & ο Color Guild παρακολουθούμε και προβλέπουμε τις τάσεις στις αποχρώσεις διεθνώς.

 

Μάλιστα, η νέα μας βεντάλια Vitex Global Collection είναι το συνδυαστικό αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας των αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, επαγγελματιών και εταίρων του διεθνούς οργανισμού Color Guild σε όλο τον κόσμο.  Στους στρατηγικούς συνεργάτες του Color Guild  περιλαμβάνονται τo Αμερικάνικο Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (A.I.A) και η Αμερικάνικη Ένωση Σχεδιαστών Εσωτερικής Διακόσμησης, οι οποίοι συγκαταλέγονται στους μεγαλύτερους οργανισμούς στο χώρο της Αρχιτεκτονικής, διεθνώς. 

 

Δείτε εδώ το σύστημα βενταλιών & χρωματολογίων:

http://www.vitex.gr/6/el/XROMATOLOGIA/

 

Για το επόμενο χρονικό διάστημα το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής έχει προγραμματίσει τις εξής διαλέξεις:

 

Διάλεξη ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ "Κοινός Τόπος" στις 8/6/2017

http://www.heliarch.gr/event/5503

 

Διάλεξη ANGELO CANDALEPAS "Μετατόπιση και Ύπαρξη" στις 22/6/2017 

http://www.heliarch.gr/event/5504