Τα Νέα μας, Δελτία Τύπου

ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟΥΣ HEAD MERCHANDISERS ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ «MR. BRICOLAGE» ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

Ασπρόπυργος 12 & 13 Απριλίου

Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενήσαμε τους συναδέλφους μας από την Βουλγαρία, στα πλαίσια Τεχνικού Σεμιναρίου Vitex. Πιο συγκεκριμένα 18 Head Merchandisers των καταστημάτων Mr. Bricolage (με 12 καταστήματα στην Βουλγαρία) είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του εργοστασίου μας, καθώς και να ενημερωθούν για τα Προϊόντα αλλά και τα ολοκληρωμένα Συστήματα Δόμησης που η εταιρεία προτείνει για τον κατασκευαστικό κλάδο, παρουσία και του κ. Anislav Stoyanov, Sales Director της Vitex Βουλγαρίας.

Την εκπαίδευση ανέλαβαν από κοινού οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρείας με τον  κ. Αθ. Παπαγεωργίου – Exports Sales Executive για την Vitex, και εμπεριείχε και live εφαρμογές προϊόντων στο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας μας, ενώ απάντησαν και σε τεχνικές ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Ακολούθησε περιήγηση στην Ακρόπολη και γεύμα σε εξαιρετικό κλίμα.

Ο κ. Γιάννης Γεωργίου,  General Manager  για την Vitex  Βουλγαρίας δήλωσε: “Το Τεχνικό Σεμινάριο μας άφησε απόλυτα ευχαριστημένους. Σκοπός μας είναι να λειτουργούμε στην Βουλγαρική αγορά με βάσει την Αριστεία σε όλα τα επίπεδα – όχι μόνο αναφορικά με την ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και με τις βέλτιστες υπηρεσίες customer support, με στόχο  πάντα την ολιστική εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή.»