Συμμετοχή της Vitex Running Team στον Διεθνή Μαραθώνιο του Σικάγο (2017) - Vitex.gr

Συμμετοχή της Vitex Running Team στον Διεθνή Μαραθώνιο του Σικάγο (2017)

Συμμετοχή της Vitex Running Team στον Διεθνή Μαραθώνιο του Σικάγο (2017)

Γνωστός για τη γρήγορη και επίπεδη πορεία του, ο μαραθώνιος του Σικάγο προσελκύει μερικούς από τους καλύτερους δρομείς του κόσμου, καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα παγκοσμίως. Ο Μαραθώνιος του Σικάγο συγκαταλέγεται στους έξι Μεγάλους Μαραθωνίους, γνωστούς ως World Marathon Majors.

 

Η ομάδα της Vitex Running συμμετείχε και φέτος με τους Βασίλη Βλαχογιάννη, Χρήστο Παπαϊωάννου και τον συνεργάτη μας και γνωστό chef Αλέξανδρο Παπανδρέου.

 

Οι αθλητές της Vitex Running Team έλαβαν μέρος στον Μαραθώνιο του Σικάγο, με σκοπό να κάνουν προσωπικά ρεκόρ συμβάλλοντας ενεργά στην εξάπλωση του αθλητισμού και του αθλητικού πνεύματος στην κοινωνία μας.

 

Παράλληλα δημιούργησαν ένα πρόγραμμα προσφοράς με στόχο να βοηθήσουν να μαζευτούν χρήματα για μια εξαιρετικά δύσκολη εγχείρηση σπονδυλοδεσίας της Μαριλένας.

Η Μαριλένα γεννήθηκε με Σύνδρομο Οκαμότο (Okamoto Syndrome). Πρόκειται για το 2ο παιδάκι και μάλιστα Ελληνόπουλο (το άλλο είναι Κινεζάκι στην Αμερική) που ζει διαγνωσμένο με αυτό το Σύνδρομο σε όλο τον πλανήτη ανάμεσα σε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους (συνολικά τα παιδάκια που έχουν το σύνδρομο Okamoto μαζί με τη Μαριλένα ήταν 4, εκ των οποίων τα 2 κατάγονται από την Ιαπωνία και το ένα από την Κίνα).