Τα Νέα μας

Η Vitex συμμετείχε στην ΕΣΩ 2022

H Vitex συμμετείχε σαν Grand Sponsor στην σημαντικότερη και μεγαλύτερη ημερίδα για το design και την αρχιτεκτονική  στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / Οnassis Cultural Centre Athens.

 

Η 10η διοργάνωση της ημερίδας ΕΣΩ,  πραγματοποιηθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 με διακεκριμένους ομιλητές απο την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσία περισσότερων απο 800 συνέδρων. Ο φετινός τίτλος της ημερίδας, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο κορυφαίους εκπροσώπους και επαγγελματίες του design και της αρχιτεκτονικής, είχε τίτλο “Crossing Territories” και θέμα τη “διάβαση”.

 

Η διάβαση είναι το ενδιάμεσο σημείο. Σημείο της αβεβαιότητας, της έλλειψης στοιχείων, τόπος του παράξενου ή του διαφορετικού. Η διάβαση μας τοποθετεί στα όρια της πολιτικής μας ιδιότητας. Όταν βρισκόμαστε στο όριο, παίρνουμε ό,τι αντιλαμβανόμαστε από την ανθρωπότητα και την αρχιτεκτονική και, μετατρέποντας το άγνωστο σε δύναμη, δημιουργούμε τον πρώτο χάρτη μιας κοινωνίας με νέους τρόπους δράσης.  Η 10η ΕΣΩ – Crossing Territories θα λάβει χώρα ως ο καταλύτης των εμπειριών, που ζούμε τα τελευταία χρόνια, προς αβέβαιους κοινωνικούς, πολιτιστικούς, πολιτικούς και οικονομικούς μετασχηματισμούς.
Η Vitex είχε παρουσία με δικό της περίπτερο στην Στέγη, και είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους αρχιτέκτονες / επισκέπτες σχετικα με τις ιδιαίτερα ποιοτικές λύσεις και τα κανοτόμα προίοντα που η εταιρεία για τον κλάδο της δόμησης.