Νέο Vitex με TEFLON™,προστατέψτε τους τοίχους σας με το κορυφαίο ματ πλαστικό χρώμα! - Vitex.gr

Vitex με TEFLON™

Vitex με TEFLON™

Αναζητήστε το Vitex με Teflon™ διαθέσιμo στην Ελλάδα και Κύπρο, αποκλειστικά από την Vitex και προστατέψτε τους τοίχους σας με το κορυφαίο ματ πλαστικό χρώμα.

  • Ανώτερη αντοχή
  • Ανώτερη προστασία από λεκέδες
  • Εύκολο καθαρισμό
  • Ανώτερη αντίσταση σε σκόνες/κάπνα

 

Η Vitex εγκαινιάζει τη νέα εποχή στο χρώμα σε στρατηγική συνεργασία με την παγκόσμια ηγέτιδα χημική βιομηχανία ChemoursTM, που αποτελεί τη συνέχεια του τομέα  εξειδικευμένων χημικών της εταιρείας DuPontTM, προσφέρoντας αποκλειστικά στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης το νέας γενιάς ματ πλαστικό χρώμα Vitexμε TeflonTM με τεχνολογία προστασίας επιφανειών TeflonTM.

 

Με παγκόσμια παρουσία πάνω από 70 χρόνια, η τεχνολογία TeflonTM είναι διεθνώς γνωστή με τεράστιο αριθμό καινοτόμων εφαρμογών σε οικιακά και βιομηχανικά προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία TeflonTMπατήστε εδώ

 

Η τεχνολογία προστασίας επιφάνειας TeflonTM  δημιουργεί μία επιφάνεια προστασίας στο χρώμα προσδίδοντας ανώτερη αντοχή και ενισχυμένη ανθεκτικότητα στην απορρόφηση κοινών οικιακών λεκέδων, με αποτέλεσμα να μπορούν πιο εύκολα να αφαιρεθούν ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ταυτόχρονα η αντιστατική επιφάνεια προστασίας απωθεί και μειώνει την εναπόθεση σκόνης, κάπνας και άλλων ρύπων. Η αφαίρεση των λεκέδων γίνεται με μαλακό βρεγμένο πανί και σαπούνι ή ήπια οικιακά καθαριστικά.

 

Η καινοτομία της τεχνολογίας TeflonTM με την εγγύηση της ποιότητας Vitex κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και ευχάριστη προσφέροντας στο χώρο σας απόλυτη προστασία, ανώτερη αντοχή και ανθεκτικότητα, ευκολία καθαρισμού και άψογο μακροχρόνιο αποτέλεσμα με το κορυφαίας ποιότητας ματ πλαστικό χρώμα. Για τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του Vitexμε TeflonTM πατήστε εδώ.

 

 

TEFLON™ is a trademark of THE CHEMOURS COMPANY FC, LLC used under license by VITEX - Yannidis Bros

 

Βρείτε το Vitexμε TeflonTMμόνο στο δίκτυο συνεργατών Vitex εδώ.