Δύο προϊόντα της Vitex ανακυρήχθηκαν DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2017! - Vitex.gr

Δύο προϊόντα της Vitex ανακυρήχθηκαν DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2017!

Δύο προϊόντα της Vitex ανακυρήχθηκαν DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2017!

Δύο προϊόντα της Vitex ανακυρήχθηκαν DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2017!

 

Η Vitex συμμετείχε με τα προϊόντα AQUAVIT ECO, SATIN ECO, VISTO READY FINE και VITEX HYROOF HYBRID PU στο Διαγωνισμό DIY Προϊόντα της Xρονιάς 2017, του περιοδικού «ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ».

 

Τα προϊόντα Vitex ανακηρύχθηκαν από τους αναγνώστες του περιοδικού "Μαστορέματα" και τους επισκέπτες του site mastoremata.gr ως DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2017 σε δύο κατηγορίες: "Χρώματα - Βερνίκια" (Vitex Satin Eco) και “Καινοτομία" (Vitex Aquavit Eco).

 

Στην κατηγορία "Καινοτομία" το Aquavit Eco ψηφίστηκε ως DIY προϊόν της Χρονιάς 2017.

 

Η ριπολίνη νερού Aquavit Eco απλώνει εύκολα παρουσιάζοντας ασυναγώνιστη λευκότητα, κατάλληλη για τοίχους και έπιπλα, μέγιστη αντοχή, ενώ είναι ιδανική και για εξωτερική χρήση.

Είναι ενισχυμένη με πολυουρεθανικές ρητίνες και φίλτρα UV, διαθέτει εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο και τα καθαριστικά, ενώ είναι πιστοποιημένη οικολογική (EU Ecolabel), αντιμικροβιακή-υποαλλεργική (IMSL), κατάλληλη ακόμη και για παιδικά παιχνίδια (ΕΝ 71-3).


Στην κατηγορία "Χρώματα και βερνίκια" το Aquavit Eco ψηφίστηκε ως DIY προϊόν της Χρονιάς 2017.

 

Το πλαστικό χρώμα Satin Eco προσφέρει ασυναγώνιστη απόδοση, μεγάλη καλυπτικότητα, με μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο (Class 1 EN-13300), υψηλή λευκότητα και απλώνει πολύ καλά δίνοντας βελούδινη υφή σε κάθε επιφάνεια.

 

Τα βραβεία DIY Προϊόντα της Χρονιάς παρέλαβαν εκ μέρους της Vitex, ο Commercial Director Β.Βλαχογιάννης και ο Marketing Director Ν.Σαράφογλου.

 

Η βράβευση έγινε στo 10o ΣΥΝΕΔΡΙΟ DIY & HOME IMPROVEMENT που πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό Μαστορέματα, στις 29/11/2017.