Όραμα & Αξίες - Vitex.gr
Όραμα & Αξίες

Όραμα & Αξίες

Όραμα
Όραμά μας να γίνουμε η πρώτη Ελληνική Πολυεθνική Βιομηχανική εταιρία στον κλάδο των οικοδομικών χρωμάτων & μονωτικών υλικών. Μέσω αυτής της καταξίωσης στοχεύουμε να αναδειχθούμε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο μας Πανευρωπαϊκά.

Πιστεύοντας στη δυνατότητα διείσδυσης στην Ελλάδα και σε άλλες αγορές, χαράζουμε στρατηγική επέκτασης της εταιρίας μας, σε μια προσπάθεια να καταστήσουμε διεθνώς γνωστό το ελληνικό εμπορικό μας σήμα.

Αξίες

  • Σεβασμός στον καταναλωτή
  • Σεβασμός στον πελάτη
  • Ποιότητα και Εντιμότητα
  • Ομαδικότητα
  • Ανταγωνιστικότητα


Οι Αξίες μας καθοδηγούν:
Δίνοντας προτεραιότητα στην καινοτομία, στην ασφάλεια και στο περιβάλλον Εφαρμόζοντας διαδικασίες που κατοχυρώνουν την Υγιεινή και την Ασφάλεια όλων των εργαζομένων Σχεδιάζοντας & παράγοντας προϊόντα, ασφαλή προς τη δημόσια υγεία και φιλικά προς το περιβάλλον σε όλο τον κύκλο ζωής τους

Εμπράκτως:
Οι ισχυροί δεσμοί του εμπορικού δικτύου των πελατών μας με το brand VITEX, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, η πελατοκεντρική προσέγγιση, η εφαρμογή έντιμων και υπεύθυνων πρακτικών και το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας μας, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του οράματος και των αρχών της εταιρίας μας.