Ολοκληρωμένες λύσεις για τον τουριστικό κλάδο - Vitex.gr
Τουριστικός κλάδος

Τουριστικός κλάδος

Ολοκληρωμένες λύσεις για τον τουριστικό κλάδο

 

 

Εξειδίκευση στις αποχρώσεις

Στη Vitex αναγνωρίζουμε πως η επιλογή των αποχρώσεων, η ποιότητα των προϊόντων και η σωστή τους χρήση είναι σημαντικά στοιχεία στην «εμπειρία του επισκέπτη».

 

Με ποιοτικά προϊόντα, εξειδικευμένες λύσεις σε ανταγωνιστική τιμή, το Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών Vitex και την Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων Τουριστικού Κλάδου Vitex υποστηρίζουμε τις Τουριστικές επιχειρήσεις να διαμορφώσουν, να αναβαθμίσουν τους χώρους τους και να μειώσουν το κόστος συντήρησης.

 

 

 

Σύστημα βενταλιών και χρωματολογίων

Ο Chief Colorist της Vitex συνεργάζεται με Διεθνείς Οργανισμούς όπως ο Color Guild και ο NCS, παρακολουθώντας και προβλέποντας τις διεθνείς τάσεις.

 

 

Ειδικά ενισχυμένες αποχρώσεις για εξωτερική χρήση

HD – High Durability αποχρώσεις Vitex, με ενισχυμένη αντοχή σε εξωτερική χρήση και στην ηλιακή ακτινοβολία (UV), με τις ειδικές χρωστικές και οξείδια, στη σειρά των προϊόντων Acrylan HD.

 

 

Πιστότητα & ακρίβεια στη δημιουργία και επαναληψιμότητα της απόχρωσης

Μέσω του μοναδικού στην Ελλάδα Συστήματος Χρωματισμού Vitex, με 24 χρωστικές, που προσφέρουν ειδικά χαρακτηριστικά αντοχής και πιστότητας.

 

 

Πιστοποιημένα Kαινοτόμα Προϊόντα με Χαρακτηριστικά για Ειδικές Εφαρμογές

 

 

Εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων Τουριστικού Κλάδου

 

 

Η εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων Τουριστικού Κλάδου Vitex απαρτίζεται από στελέχη με σημαντική εμπειρία σε έργα οι οποίοι συνεργάζονται με το Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών – χρωματοπωλείων Vitex και σας παρέχουν:

 

 

Υποστήριξη της μελέτης και της κατασκευής του έργου

  • Προτείνει λύσεις βάσει των εξειδικευμένων αναγκών της μονάδας όπως χρώματα με μεγάλη αντοχή στον επαγγελματικό καθαρισμό, αντιμικροβιακά, πυράντοχα κ.α.
  • Δυνατότητα προκοστολόγησης.
  • Με επισκέψεις στο έργο, την πρόταση λύσεων και την υποστήριξη σε θέματα εφαρμογής υλικών.

 

 

Υποστήριξη σε ειδικά θέματα αποχρώσεων του έργου

  • Σε συνεργασία με τον Chief Colorist της Vitex υποστηρίζει ειδικά θέματα αποχρώσεων, στις απαιτήσεις που θέτει η μονάδα ή σε αποχρώσεις που είχε παλαιότερα βαφτεί.

 

Ειδικές ανταγωνιστικές τιμές

  • Σε συνεργασία με το Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών – χρωματοπωλείων Vitex.

 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μάθουμε τις απαιτήσεις του έργου που έχετε αναλάβει ώστε να σας υποστηρίξουμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του, σε συνεργασία με το χρωματοπωλείο (συνεργάτη Vitex).

 

Κάντε Download το φυλλάδιο σε μορφή PDF

 

TEFLON™ is a trademark of THE CHEMOURS COMPANY FC,LLC used under license by VITEX SA.