Βραβεία - Vitex.gr
Βραβεία

Βραβεία

 

'Best Hotel Supplier' στα Ethos Greek Hospitality Awards 2016

Χρυσό Βραβείο για την Vitex στην κατηγορία Best Hotel Supplier στα Ethos Greek Hospitality Awards 2016! Ευχαριστούμε όλους όσους μας ψήφισαν και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον Ξενοδοχειακό και Τουριστικό κλάδο!

 

Diamonds of the Greek Economy 2015

Η VITEX επιλέχθηκε ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας για το 2015. Tις πλέον δυναμικές επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που ανθίστανται στις συνέπειες της κρίσης, ανέδειξε η ACTIVE BUSINESS PUBLISHING με την τεχνική στήριξη της STAT BANK, σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 και ώρα 5 μμ στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» - Hotel Grande Bretagne Athens. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Πρόεδρος της Vitex - Αφοί Γιαννίδη και Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης.

 

Active Greece Awards 2015

Η Ελλάδα της εξωστρέφειας συνάντησε την επιχειρηματική αριστεία

Ανάμεσα στις λαμπρότερες δυνάμεις της εξωστρέφειας ανεδείχθη η Vitex την Πέμπτη, 12 Μαρτίου σε μια πολυπληθή συνάντηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Active Business Publishing. Παρουσία κυβερνητικών εκπροσώπων, βουλευτών, πρέσβεων ξένων χωρών και άνω των 350 επιχειρηματιών και εκπροσώπων εταιρειών από τον χώρο της βιομηχανίας, της ναυτιλίας και του τουρισμού, απονεμήθηκαν οι διακρίσεις ACTIVE GREECE AWARDS 2015 στις δυναμικότερες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας, εταιρείες της ελληνικής ναυτιλίας καθώς επίσης και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. 

 

Lifetime Award DIY 2014

Η Vitex - Αφοί Γιαννίδη βραβεύτηκε με ένα ιδιαίτερης σημασίας βραβείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 1ο DIY - Networking Event που διοργανώθηκε από τα περιοδικά Μαστορέματα και Hardware Store στην αίθουσα Αθηναΐδα στις 3 Δεκεμβρίου 2014.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι του top management των μεγαλυτέρων εταιρειών εργαλείων, δομικών υλικών και χρωμάτων με παρουσιάσεις για τα δεδομένα της αγοράς.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε σύντομη παρουσίαση των σημαντικότερων τάσεων και καινοτομιών της χρονιάς, ανακοίνωση των νικητών και απονομή των βραβείων για τα «DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2014» ενώ ιδιαίτερη μνεία δόθηκε στο Βραβείο Συνολικής Προσφοράς - Lifetime Award DIY. Το βραβείο Lifetime Award DIY είχε ως αποδέκτη την οικογένεια Γιαννίδη για την πολυετή προσφορά της στον κλάδο του «Φτιάξτο μόνος σου».

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή στα επιχειρηματικά δρώμενα του Ομίλου που εδώ και δεκαετίες έχει δώσει το δικό του στίγμα στο ελληνικό αλλά και διεθνές επιχειρείν με αρκετές ακόμα διακρίσεις, καινοτομίες και επιχειρηματικές πρακτικές.

Βραβεία Health & Safety Awards 2014
Η Vitex απέσπασε δυο σημαντικά βραβεία στα Health & Safety Awards 2014 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications. Βραβεύθηκε στην κατηγορία 'Χημική Βιομηχανία' με Silver Award και στην κατηγορία 'Προγράμματα Υγείας & Ευεξίας' - 'VITEX Running Team' με Bronze Award.

Βραβεία EBEA 2013
Η VITEX πρόσφατα απέσπασε το 1ο βραβείο «Περιβάλλοντος και Πράσινης Ανάπτυξης» μεταξύ των Ελληνικών βιομηχανιών στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Βραβείων ΕΒΕΑ 2013.

Environmental Awards 2013
Στην VITEX απονεμήθηκε το 2013 το 1ο βραβείο «Green Product» στην τελετή απονομής των «Environmental Awards 2013» που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications για το προϊόν VITEX Κλιματικά ουδέτερο πλαστικό χρώμα.

 

Βραβεία ΠΑΣΕΠΠΕ 2012
Στις αρχές του 2012, η εταιρεία βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο για το VITEX CLIMATE NEUTRAL από τον ΠΑΣΕΠΠΕ στην κατηγορία βραβείο προϊόντος.

Η VITEX βραβεύτηκε επίσης στον ίδιο διαγωνισμό με το 3ο βραβείο στην κατηγορία Οργάνωσης και Διοίκησης επιχείρησης.

My climate 2011
Το 2011 η εταιρεία βραβεύτηκε σε εκδήλωση του Οργανισμού «My Climate» σχετικά με την πιστοποίηση του πρώτου κλιματικά ουδέτερου χρώματος στην Ελλάδα με το βραβείο «Green Leader».